måndag 9 juli 2012

BLÅMÖGELOST-ANANASPAJ

BLÅMÖGELOST-ANANASPAJ
Botten:
75g fett
1dl havreflingor
0,5dl potatisflingor
3dl glutenfri mjölblandning
1tsk bakpulver
1/4tsk salt
1dl kallt vatten
Fyllning:
1burk konserverade ananasringar
2150 g blåmögelost
1liten röd paprika
1bit purjolök
2ägg
2dl grädde
krossadsvartpeppar
Blandade torra ingredienserna och rör in det mjuka fettet med fingrarna.
Tillsättdet kalla vattnet. Pressa lätt degen på bottnen och kanterna av en
smordpajform. Skär ananasringarna i bitar och smula blåmögelosten.
Finhackapaprika och purjolök. Lägg fyllningen på pajbottnen. Blanda ägg
ochgrädde och häll över fyllningen. Krossa svartpeppar på ytan.Grädda
i200 graders ugnsvärme 25-30 minuter.
Såååååååååååååååååååååå gott


0 kommentarer: